Contacteer ons: 058 53 38 33

Aquaduin / IWVA ov

> Drinkwater > Bouwen & verbouwen > Werfaftakking appartement/bedrijf/instelling

Werfaftakking appartement/bedrijf/instelling

Vraag tijdig uw tijdelijke wateraftakking aan. Voor het plaatsen van een werfaftakking bestaan er 3 tijdelijke aansluitmogelijkheden:

  1. Tijdelijke aftakking (plaatsing en uitbraak) op aangeduide plaats, na overleg met verantwoordelijke van de technische dienst.
  2. Werfaftakking met teller op definitieve plaats. Voor appartementen/bedrijf/instelling is dit enkel mogelijk na akkoord van ‘formulier aanvraag tot nieuwe aftakking drinkwater appartementsgebouw/bedrijf/instelling’ en na afgifte bouwplannen.Voor particuliere woning: na akkoord van ‘formulier aanvraag tot nieuwe aftakking drinkwater woning’ en na afgifte bouwplannen.
  3. Teller plaatsen op bestaande aftakking. Dit is enkel mogelijk indien er vroeger een aansluiting aanwezig was en deze aansluiting nog niet definitief is uitgebroken door de watermaatschappij.

Opmerkingen:

  • De werfaftakking bestaat uit een rood gekleurde watermeter voorzien van een beveiliging van het type “EA” en een gekeurde beluchterskraan. Deze opstelling mag op geen enkel ogenblik van de bouwfase enigszins gewijzigd worden.
Aanvraagformulieren