Contacteer ons: 058 53 38 33

Aquaduin / IWVA ov

> Bezoekers > Bezoekerscentrum > Veldwerk

Ga zelf op stap in de natuur met de veldwerkpakketten

Wie zeeklassen organiseert, kan er niet omheen. Vaak is het puzzelen om een weekplanning te maken binnen het voorziene budget. Verblijf, vervoer, eten, activiteiten... gratis is een zeldzaamheid geworden. Gelukkig is er een alternatief om het budget te drukken!

Het educatieve team van de Provincie West-Vlaanderen knutselde een aantal veldwerkpakketten in elkaar die je op verschillende locaties (bezoekersentra, diensten toerisme, ...) kunt ontlenen voor de totaalprijs van.... €0 !

Ja, je leest het goed. De pakketten ontlenen is volledig gratis! Het enige wat gevraagd wordt, is een waarborg die je volledig terug krijgt bij afgifte van het complete pakket.

De Zeekoffer

De zeekoffer kreeg onlangs een volledige update waarbij de werkmap en de opdrachtenfiches opnieuw uitgewerkt werden. Je kan er de zee, het strand en de duinen mee verkennen.

De Boskoffer

De boskoffer bevat zoals de zeekoffer een uitgewerkte leermap en tal van loupes, zoekkaarten en een boomhoogtemeter! De doe-het-zelf oplossing voor natuurbeleving in het bos!

Duinpieper

Voor wie de omvang van een koffer te omslachtig lijkt of voor wie op op stap gaat met een kleine groep, kan perfect aan de slag met deze rugzak!

Gezinsrugzak

Voor wie de omvang van een koffer te omslachtig lijkt of voor wie op op stap gaat met een kleine groep, kan perfect aan de slag met deze rugzak!